Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, kucakmedarımaişetiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar temelli size özeldir. Fakat gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda hasetn her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Defa konstrüksiyonı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini denetleme kılmak gerekir. Bu Toscanello kucakin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı rutubet oranlarında kucakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneme katılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken yaşamsal bir kaide var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz nârle yakılır! Puro her ahit evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalım puroya sütun değme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı kırmızıya döndüğünde kızartma medarımaişetlemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 kadar eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu medarımaişetlemi yaparken bütün tabanğın tay yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 kadar döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara bakarak bir zaman henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu minval çakmaklar çok diridür ve şu denli yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma medarımaişetlemi saf alevli çakmaklarla, bir zaman ahit alabilir. Bu müddet size çağ kaybı kabil haneükebilir lakin puro götürüm ve himmet gerek. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma medarımaişetleminden sonra hilaf çevirip nedeniyleünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe esinti üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bacak kıpkırmızı ise yakma medarımaişetlemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yönı tam yanmamışsa, kısaca bütün bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz kucakime amade. Pekâlâ evet siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz kucakilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azından 40 saniye eğlenmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil kucakmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o derece keskinlaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Tütün ferahçe ağıza doldurulur ve tatlılık kameraların dumanla tembihlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az alaka gösterdiğinizin bir medarımaişetaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun kucakin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin yeniden yakma iş oluşum etmez. Fakat ahali konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesin şarka olan 2 kaideı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın alev ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 kadar beyninde evetğundan emin olmanız gerekiyor. Dar ortamında bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Lakin bittabi eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza vasatını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile hakkındalaşmazsınız. Muhafaza vasatı sıcaklığında esas iş vasatın itici bileğil şu denli sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza vasatının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz rutubet muhafaza vasatı sıcaklığına bakarak trampa gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza vasatı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir esinti geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta esinti geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza vasatının esinti geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu kucakindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak kesin esinti geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En güzel humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesin esinti geçirmedikleri kucakin diğer rakiplerine yetişkin ayırt atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.